Nyheder
apr 01

20-års jubilæum i Payvend

1 april 2001 så Payvend dagens lys, og det har været 20 spændende og lærerige år i de forskellige brancher vi beskæftiger os med.

Vi har været med til at skabe unikke løsninger indenfor parkering, havne- & færgeanlæg, transport og taxi management og vi fortsætter med at sætte baren højt indenfor R&D i Danmark, Sverige og Norge.

Vi skaber altid løsninger i tæt dialog med vores kunder og var de første på det danske marked som kunne tilbyde nummerpladegenkendelse til brug for betalende trafik indenfor parkering og check-in til færger, og ligeledes de første til at kombinere Web-betaling for parkering med en Free-Flow parkeringsoplevelse, hvor bommene ikke længere var nødvendige. Dette er et af mange eksempler på den innovation som er vores kerne kompetence.

I 2015 satte Københavns Lufthavne A/S deres Taxi Management System i drift. Et system som er udviklet i et tæt samarbejde med Payvend. TMS som lufthavnen kalder systemet, er nok det mest effektive og omfangsrige taxi management system i hele verden, og er da også efterfølgende blevet kopieret til andre landes større lufthavne med lige så stor succes som i København. Dette er et andet eksempel på en innovativ og banebrydende løsning.

Igennem årene har der været en række medarbejdere ansat i Payvend, og som det mindre firma vi er, bygger vores succes på loyale medarbejder og det samarbejde vi altid har haft i Payvend. Flere medarbejder har været med fra starten og til dem som tidligere og nye medarbejder, skal der lyde en stor tak og vi vil gøre alt for, at Payvend fortsat vil være en ligeså interessant arbejdsplads at være en del af i fremtiden.

Fremtiden for Payvend ser både lys og ikke mindst grøn ud. Payvend bevæger sig nemlig i den grønne retning med alle vores løsninger. Vi har et erklæret mål om at alle fremtidige udviklinger skal have en grøn vinkel, og med seneste udvidelse af forretningsområdet Grøn Trafik, designer vi grønne total løsninger og udvikler koncepter til private og offentlige aktører indenfor grøn omstilling.

Vi glæder os til at komme i gang med de næste innovative 20 år.

God Påske