Nyheder
mar 22

ForSea opdatere billetautomater på overfarten Helsingør – Helsingborg

På overfarten Helsingør – Helsingborg har vi netop med succes afsluttet sikkerhedsopdatering af alle check-in automater for biler og gående til WIN 10 IoT.

De “gamle” billetautomater blev af Payvend installeret tilbage i år 2000 og har tjent ForSea igennem årene med stor robusthed og pålidelighed. Løbende tilpasninger i nuværende løsning har på imponerende vis gennemført millioner af check-in for kørende og gående passager.

21 år efter Payvend som de første udviklede selvbetjente check-in løsninger til færgefarten i Danmark, revolutionerede vi sammen med færgebranchen måden at rejse på – selvbetjente og brugervenlige løsninger med BroBizz og nummerpladeaflæsning for hurtig check-in og tilsvarende for gående passager, hvor check-in løsninger med høj genkendelighed og selvbetjent ombordstigning blev en succes – nu har vi opdateret 21 år “gamle” automater til nyeste sikkerheds niveau hos ForSea og med hurtigste check-in flow fortsat – det synes vi er ”Godt Håndværk” udtaler Direktør hos Payvend – Jan Pedersen.