Løsninger

Slide Løsninger der holder,
hvad de lover
Vi designer og udvikler selv vores løsninger.
Det betyder, at vi har vished for, at de fungerer
upåklageligt og ’taler’ perfekt sammen.

Igennem årene har vi udviklet en lang række komponenter, som hurtigt kan sammensættes og tilpasses den enkelte kunde. Har vi ikke det, der skal til på hylden, går vi selv i gang med at udvikle det. Og vi sørger for, at alt er gennemtestet, inden det møder virkeligheden.

HØJESTE KVALITET

Vi kan levere løsninger til alle ambitionsniveauer, men uanset kompleksiteten leverer vi altid i samme høje kvalitet. Vores kunders løsninger bliver så godt som aldrig ramt af funktionssvigt. Og hvis noget kører ustabilt, får vores servicefolk straks en besked, så de kan udbedre det, inden det bliver til et problem.

INTELLIGENTE LØSNINGER

Alle vores softwareprodukter er udviklet med afsæt i internetteknologier. Det giver dig maksimal fleksibilitet i forhold til kommunikation over internettet, fjernadgang osv.

TRANSPORT OG LOGISTIKSYSTEMER

Vores transport og logistiksystemer bidrager til en flydende afvikling af trafik indenfor fx fragtcentraler, taxi management i lufthavne og ved færger og havneanlæg. Dette involverer afhentningstidspunkter, adgangskontrol til området og mange andre funktioner. 

Transport og logistiksystemet kan integreres til eksisterende baggrundssystemer såsom ressourceplanlægning og sikkerhedssystemer. 

Løsningerne består af en række komponenter som til sammen udgør totalløsningen der er i stand til at håndtere al funktionalitet omkring tjek-ind og tjek-ud, tildeling af dock port, vejvisning og håndtering af venteområde. Disse komponenter vil til alle tider holde styr på hvilke køretøjer der befinder sig på området, hvornår disse er kørt ind, hvor på området de bør befinde sig, og senere hvor og hvornår udkørsel er foretaget.

BETALINGSSOFTWARE

Betalingssoftware inkludere alle gængse betalingsmedier, hvor fysiske kortbetalinger, mobilbetalinger og WEB betalinger alle håndteres i Payvend´s løsninger. Payvend er registreret Microsoft samarbejdspartner og har således indsigt og kompetence indenfor softwareudvikling på samtlige af Microsofts platforme og produkter. Vores udviklingsteam arbejder efter nyeste principper inden for ”Agile Software Development”. Det sikre, at vi levere funktionelt software tidligt i projektforløbet, og at vores kunder er aktivt involveret i udformningen af den løsning, som softwaren skal understøtte.

PARKERING

Payvend tilbyder en lang række funktioner indenfor parkering, som kan tilpasses den enkelte kunde. Vi tilbyder alt lige fra traditionel parkering med betalingsautomater til de helt moderne parkeringsløsninger uden bomme, og med software som understøtter alt lige fra app betaling og optimering af indtjening. Vores parkeringsløsninger kan sammensættes til at passe til alle behov, og vi udvikler nye funktioner når det er nødvendigt, for at imødekomme et behov. 

Vores store erfaring med komplekse parkeringsløsninger og vores innovative tilgang til opgaver, gør at vi finder den bedste løsning til netop dine behov.