Proces

Slide Sådan skaber vi en fælles succes Vores strategi er ganske enkel. Vi skaber
helstøbte løsninger i tæt dialog med vores kunder.
Kun derved kan vi sikre, at løsningen lever op til
og ofte overgår - dine forventninger.
ALLE KUNDER FORTJENER EN UNIK LØSNING.

Derfor idéudvikler og designer vi altid vores løsninger i tæt samarbejde med kunden. Vores projektteam lytter indgående til din virksomheds behov og definerer konkrete mål for indsatsen, før vi påbegynder vores analysearbejde. Vi er typisk med hele vejen fra idé og udvikling til installation af det færdigt produkt – og dernæst varetager vi også gerne driften. Her et overblik over de typiske projektforløb:

OG EN SIKKER LØSNING

Driftsstabilitet og høj tilgængelighed er absolutte krav til missionskritiske automatiserede trafikløsninger. For at sikre dette har Payvend et team af yderst kvalificerede serviceteknikere som har indgående kendskab til både den hardware og software der indgår i vores løsninger. Disse serviceteknikere står til rådighed 24×7 for at håndtere hvilke problemer der end måtte opstå i vores installerede løsninger.

PROJEKT

 • 1. Opgaveafklaring

  Sammen med kunden sammensætter vi et team, der beskriver opgaven og spillereglerne for projektet. Hvad er målet? Hvad er budgettet? Hvad er tidsrammen? Efter vores første møde modtager du inden for 48 timer en opstartsrapport, hvor vi skitserer opgaven og projektforløbet.
 • 2. Analyse

  En grundig analyse af brugeradfærd og muligheder er altafgørende for en succesfuld løsning. Vi dykker ned i datamaterialet og vurderer, hvilke af vores systemer der skal bringes i spil, så den samlede løsning matcher behovet bedst.
 • 3. Design og projekt

  Vi udarbejder løsningen i tæt dialog med dig som kunde. Vi sonderer mulighederne og lægger stor vægt på, at løsningen er fremtidssikret, så fremtidige krav og behov nemt kan supporteres.
 • 4. Implementering

  Vi koordinerer opgaverne mellem de involverede parter og sørger for at udstyret bliver installeret. I denne fase tester vi også løsningen og uddanner personalet i at bruge den, inden den bliver sat i drift. Vi holder økonomien i tæt snor og overholder de aftalte deadlines.
 • 5. Dokumentation

  Vi sørger for tekniske system- og protokolbeskrivelser, så dokumentationen er i orden. Du modtager desuden vedligeholdelsesmanualer på systemet og tilbud om en service- og supportaftale med tilkaldevagt på alle tider af døgnet.

KONSULENT

 • 1. Opgaveafklaring

  Har du selv ressourcerne til at designe og implementere et projekt, så står vi klar som konsulent på dine løsninger. Vi deltager som regel fra starten af en ide, og hjælper med at se muligheder på tværs af brancher og løsninger.
 • 2. Idegenerering

  Med vores brede kontaktflade på tværs af brancher, hjælper vi med at finde de løsninger som kan være de rigtige for din virksomhed. Alle virksomheder har muligheden for at blive fx mere Grøn, og det kan vi hjælpe med.
 • 3. Dokumentation

  Efter idegenereringsfasen afleverer vi et dokument, som vil hjælpe din virksomhed med at designe og implementere de mulige løsninger.