Nyheder
apr 23

POWER skal styre deres internationale centrallager i Sverige med logistikløsning fra Payvend

Power og Payvend Aps har før påsken indgået en aftale om ny logitiks løsning til styring af alle ind -og udleverancer til deres internationale centrallager ved Jönköping i Sverige.

 

Efter udvidelsen af lageret ved Jönköping opstod der behov for en mere komplet og kompleks løsning, og efter et lille års samarbejde er det lykkedes at finde frem til den rette løsning. Det bliver muligt at booke en tid for ind -og udlevering af varer og som noget nyt bliver det muligt for POWER  at rapportere ind i SAP og XXXX automatisk. Lige som det er kendt fra andre Payvend løsninger indenfor lager -og transportcentre, så baserer løsningen sig på nummerpladegenkendelse og samling af data fra flere systemer, som taler sammen for at optimere logistikken.

Den nye løsning skal stå færdig inden sommerferien 2021, og derfor er teknikerne allerede i gang med samling af hardware og de sidste kodninger til softwaren.

For Payvend Aps betyder denne aftale at vi fastholder vores plads i markedet for denne form for logistikløsninger til transportbranchen, og lige som tidligere, så udbygger vi vores løsninger for hver aftale vi indgår.

Med POWER udvider vi med endnu en stærk samarbejdspartner indenfor transport og logistik hos Payvend, da vi er stærkt repræsenteret i Sverige med  Traffic Management & logistikløsninger hos bla. DSV, ICA og Clas Ohlsson